Dagbog Ketchup

Dagbog Ketchup

mandag den 4. maj 2015

Store flytte dag ....

Først må jeg altså lige bobler over af glæde og fortælle at Ketchup's fantastiske dygtige søster Kiwi igår vandt DM i Vildtspor. Det er altså ikke en spor prøve for hvem som helst, det er en af de sværeste prøver der findes i Norden. Der var 19 hunde til start og kun 4 hunde fandt ud til dyret og Kiwi gjorde det mest overbevisende. Et spor på mellem 1200 og 2000m, som er 20 timer gammelt og har forskellige svære elementer der skal løses undervejs. Oven i det var de uheldige med vejret, der faldt rigtig meget regn mens sporene blev lagt så de var rigtig svære at fastholde for hundene. Super sejt af Henriette Vincent og Kiwi. Henriette er nu udtaget for andet år i træk til at repræsenterer Danmark ved Nordisk Mesterskab i Vildtspor. Tillykke !!!

Alt går SÅ fint. Ketchup er en drøm af en første gangs mor. Hun er fuldstændig cool i alt hvad hun foretager sig. Hun vogter sine hvalpe uden at være hysterisk og hun nyder at komme med på gå tur med tæve flokken og hun har allerede nu vist sine hvalpe frem - men kun for tæverne.

De måtte gerne kigge på afstand men med blikket sagde hun "så er I tæt nok på" :-)

Fordi Ketchup er så rolig og virker så tilpas, vovede jeg i dag at flytte hende og hvalpene til kontoret. Dels fordi der er lunt i vores baggang - hvilket er perfekt til fødsler - men når først der er kommet en stor flok hvalpe så bliver det hurtigt varmt for tæverne at være der.

Så jeg lukkede tæverne i haven med lidt godt at søge på og så gik den store flytning igang. Jeg havde forberedt kontoret og pustet et nyt og lidt større bassin op. Rigget det til med tæpper. Så det var bare at flytte hvalpene.
Hvalpene tog det også i stiv pote - det klumpede sig sammen, nok fordi de fornemmede at temperaturen var lidt lavere og så sov de helt rolige. Ketchup blev kaldt ind fra haven og blev vist ind i kontoret hvor hun straks kig i det nye bassin og passede sine hvalpe. Hvor svært kan det være :-)

Jeg elsker bare den tæve hun er så skøn at være omkring og har så let og rolig en tilgang til alt. Ketchup du er min guleste prinsesse :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar