Dagbog Ketchup

Dagbog Ketchup

tirsdag den 26. maj 2015

Børne besøg og masser af udfordringer...

Hvalpene høre dagligt lyd CD med mange forskellige lyde. Jeg finder somregel noget at tage mig til uden for, for det er ikke så inspirerende at høre på for mig ha ha !

De tager alle lyde i stiv pote. Vi er også begyndt at støvsuge i deres hvalpegård og tabe ting der larmer (bøger, blikskåle, en pose med tomme dåser) i deres nærhed så de får en masse lyd påvirkninger. De er bedst til at komme sig over forskrækkelser som høje lyde i den 3. og 4. leve uge så der får de lidt ekstra så de lærer sig at håndtere og undersøge det som stresser dem.

I weekenden havde de besøg af en helt masse forskellige børn i forskellige aldre. Det var rigtig dejligt at de blev udsat for lidt børne pilfingre og også et par rolige teenagere som det bare var hyggeligt at blive nusset af. Cecilie kunne få dem alle til at sove straks hun tog dem op, i sine rolige hænder.

I den kommende tid så vil den stå på besøgsdage og der er allerede lagt datoer ind i menupunktet Besøgsdage.

Vi kan risikerer at være mange mennesker på sådan en besøgsdag. Sørg for at give plads til hinanden og vær opmærksom på, om det presser hvalpene at I er mange tæt omkring dem. Det kan være nødvendigt at lige trække sig lidt tilbage og bare kigge lidt på dem, mens de leger og så vente med at tage dem på skødet og hygge med dem, til de er faldet i søvn.

Jeg er sikker på at de rigtig gerne vil sove og blive nusset på skødet af jer, men de vil også rigtig gerne have plads at lege på i den korte tid de er vågne og de er så sjove at kigge på.

Det var ikke så længe før hvalpene er store og suser rundt og rusker og leger med alt hvad der byder sig til. Allerede i næste uge har de store flytte dag og skal ud og bo i hundegården og ud og lege i det skønne vejr der forhåbentligt snart kommer til Danmark.

Vi glæder os meget til at se jer på lørdag :-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar