Dagbog Ketchup

Dagbog Ketchup

søndag den 17. maj 2015

Hvalpene er nu inde i deres 3. leve uge...

Nøj hvor er de bare søde de små R-ollinger :-)
De har alle fået øjne og de er alle oppe at gå på deres ben. De kan besørger selv og de er så småt begyndt at være lidt bevidst om hinanden.

Ketchup går nu til og fra kassen med mellemrum og hun er med på alle turene med både drengene og pigerne. Jeg tror at hun keder sig lidt - hun er en ung og stærk tæve, der er vant til at blive trænet så hun savner sine træninger så hun går på jagt på hver eneste tur. Alle levende hegn og krat bliver ende vendt i hendes evige jagt :-)

Hvalpene er rolige og nærmeste lydløse. Det er et meget harmonisk og veltilpas kuld. De har dog fået den uvane at sutte lidt på hinanden. For at sikre mig at det ikke er fordi de er tørstige har jeg idag givet dem deres første lille måltid. A38 med lidt kogt vand i så det var lunkent og let at indtage. Flere af hvalpene lappede det lystigt i sig, den lyseblå han gad overhovedet ikke at have noget. Han er kuldets største og p.t. også fysisk stærkeste hvalpe så det er ikke så usædvanligt. Han får hvad han skal bruge når Ketchup er forbi - det er mere de mindre hanner som den mørk gule han og den lilla han og så den sorte tæve med gult halsbånd.

Så det var nok godt nok at de fik lidt at spise i dag. Vi gentager succesen imorgen så vi ved at de får den væske de har brug for. Det bliver også lettere at køre dem over på rigtig mad om et par dage.

De har fået "toilet" installeret her til formiddag. Aviser i den ene side af bassinet for vi ved af erfaring at de rigtig gerne vil kunne gøre sig rene - væk fra hvor de sover og leger. Så potte træningen er i fuld gang :-)

Der er lagt billeder ind i galleriet og der kommer flere i løbet af dagen, de ville sove efter at de havde spist :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar