Dagbog Ketchup

Dagbog Ketchup

mandag den 23. februar 2015

Om at blive snuset ....

Ketchup er i mægtigt humør og hun hygger sig tydeligvis med at Navy mands opdækker hende. De to har altid været bedste venner. Navy syntes nu at det også er hyggeligt at være lidt kærster.

Vores tæver går altid sammen med hele flokken de første 8-10 dage af deres løbetid. Vores hanner snuser til dem et par gange om dagen, for at holde sig ajour med hvor langt de er i forløbet og hvor tæt tæven er på en ægløsning. Det foregår stille og roligt ved at de diskret går forbi tæven og lige snuser til hende.

Ketchup og ZigZag elsker begge at blive snuset til - det er forbundet med en vis status i flokken at have drengenes bevågenhed så de syntes det er helt ok. Faktisk syntes Ketchup at det er SÅ ok at hun i morges lagde sig på køkkengulvet med alle 4 stænger i vejret og lod sig snuse over hele kroppen af den ene hanhund efter den anden.

Drengene er heldigvis altid gode venner og de enes fint selvom vi har tæver i løbetid. Det er rigtig rart. Når tæverne nærmer sig ægløsnings tidspunktet eller ofte fra dag 10 i løbetiden, så går tæverne sammen og hannerne er i hundegård. Denne gang kan Navy og Ketchup blive ved med at gå sammen, det tror jeg Navy vil syntes er rigtig okay og jeg syntes at Ketchup også virker til at være glad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar