Dagbog Ketchup

Dagbog Ketchup

torsdag den 19. februar 2015

Løbetid...

Det kom godt nok lidt bag på os at Ketchup pludselig gik i løbetid i dag, men det var bestemt en positiv overraskelse. Det er ingen hemmelighed at jeg har tilmeldt hende på det Norske Retriever Mesterskab og derfor gerne ville have at hun løb så tidligt på foråret som muligt. Det var så i dag - ca. 2 måneder før forventet men super fint i forhold til planlægningen.

Ketchup parres med vores egen fine sorte dreng Navy. Det bliver rigtig hyggeligt at se om de to kan finde ud af det sammen. De er vokset op sammen  og de er meget glade for hinanden i daglig dagen, så det bliver spændende om det vil passe Ketchup at lade sig parre at Navy.

Vi har besluttet at lade dem gå sammen i hundegården og være inde om natten hos os. På den måde får de både ro til at parres sig inde - uden at de andre hunde er i nærheden. Men hvis de heller vil parre i hundegården væk fra os - så har de også den mulighed. Det er ikke sådan at tø isprinsessen op - men måske er situationen en helt anden her på vores egen matrikel - vi får se.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar